Zoek
Sluit dit zoekvak.

Woningbouw: voorraad aanpassen

Kwaliteit en Aanpassing woningvoorraad

Uit het verkiezingsprogramma: “Gemeentelijke groei is niet zaligmakend en leidt uiteindelijk tot overtolligheid en leegstand,  zodra de aangekondigde jaren van krimp voor onze deur staan. Kwaliteitsverbetering en aanpassing van de bestaande woningvoorraad heeft bij ons dan ook meer prioriteit dan nieuwbouw”.

De uitkomsten van het “KwalitatiefWoningmarktOnderzoek 2019” (KWOZ) ondersteund de visie van de LPM.

De LPM heeft op basis van dit onderzoek een aantal vragen aan het college gesteld.

Vragen aan het college n.a.v. STEC rapport

Facsheet Middelburg Woningbouw

Antwoord op vragen STEC rapport Woningbouw

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring