Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lokale Partij Middelburg

Waar wij voor staan

Voor alle inwoners

De LOKALE PARTIJ MIDDELBURG is er voor alle inwoners en ondernemers van Middelburg, niemand uitgezonderd.

Iedereen krijgt bij ons een kans, iedereen kan bij ons meepraten en meebeslissen.

De afgelopen vier jaar wisten veel inwoners van Middelburg de helpdesk van de LOKALE PARTIJ MIDDELBURG te vinden. Door middel van individuele gesprekken konden we veel mensen helpen bij het aanvragen van zorg en ondersteuning, belastingzaken en toeslagen, het aanvragen van kwijtschelding, enz.

Graag willen wij u ook de komende vier jaar weer van dienst zijn.

Wij willen dus gewoon een goed bestuur zonder fratsen, zonder peperdure plannen, zonder peperdure projecten maar wel samen met alle inwoners, oud en jong, groot en klein, ziek en gezond, rijk en arm en ga zo maar door.

Wij willen een veilig, leefbaar en betaalbaar Middelburg voor iedereen.

Uw belang voorop

Wij willen besturen met uitsluitend uw belang voor ogen. Geen vriendjespolitiek, geen banenmachine, geen bestuurlijke arrogantie, geen achterkamertjes.

Daarom vergaderen wij in beginsel altijd in het openbaar.

Alles wat wij toch (tegen onze zin) in geheime raads- en/of commissievergaderingen moeten beslissen, willen wij altijd later aan u kunnen uitleggen, anders doen wij er niet aan mee.

Wij vinden ook dat, wanneer er ontwikkelingen zijn of er andere inzichten zijn over wat belangrijk is voor u als inwoner, wij als LOKALE PARTIJ MIDDELBURG de plicht hebben om daar serieus mee om te gaan. Zeker als het uw mening betreft.

En dat wij niet halsstarrig aan eenmaal ingenomen standpunten moeten blijven vasthouden.

Zorgvuldig en eerlijk

Het wantrouwen naar de politiek en het bestuur kunnen ook wij niet zomaar wegnemen. Maar we willen dat wel proberen door dicht bij onze inwoners te gaan staan, door te luisteren, door zorgvuldig en transparant te besturen, door eerlijk te zijn en te blijven, door fatsoenlijk, aanspreekbaar, toegankelijk, sociaal en oprecht te zijn en te blijven.

En: we willen besturen samen met alle Middelburgers.

Zegt elke partij dat niet? Vast wel.

Maar u kunt ons als LOKALE PARTIJ MIDDELBURG daaraan houden.

Beloftes nakomen

Verkiezingsbeloftes waarvoor het geld ontbreekt en beloftes waarvan u na de verkiezingen nooit meer hoort, zult u in het programma van de LOKALE PARTIJ MIDDELBURG niet aantreffen.

Als ons gevraagd wordt de coalitie te versterken is het onvermijdelijk dat wij op punten zullen moeten inleveren.

Daar wijzen wij u nu al op.

Echter, deelname aan een coalitie biedt tevens de beste garantie om de komende jaren zoveel mogelijk van onze – en van uw – doelen te verzilveren! Wij hopen dat u ook daar begrip voor hebt.

Waar de Lokale Partij Middelburg voor staat

Het verkiezingsprogramma van de LOKALE PARTIJ MIDDELBURG is gericht op de toekomst van Middelburg

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring