Zoek
Sluit dit zoekvak.

Wijktafel Arnemuiden 11 mei 2022

Bijeenkomst Wijkraad Arnemuiden 11 mei 2022.

Wijkraad Arnemuiden 11 mei 2022. 20.00u.

Mw. van Rijn van t Hof vervangt wijkambtenaar Klara (ziek).

Er is een nieuwe Website: bewonersgroepArnemuiden.Nl

Bewoners leefbaarheids bijdragen: Kleverskerke bloembakken, microfoons voor de korfbal, zwembad meubilair, Museum vitrinebak voor nieuwe boot, biljart, Sinterklaas, afrastering, brandweer vereniging, speeltoestellen, Arne versterker, De wijkraad heeft suggesties aan politieke partijen voor de verkiezingen aangereikt. Veerseweg sluipverkeer moet opnieuw aandacht krijgen!(is Waterschap).

Zorgwensen voor oudere inwoners van Arnemuiden. Dit is niet verder gekomen dan het stadium ‘wensen’.

Herstructurering sloop woningen ‘Mortiere’ woongroep overlegt.

Dodenherdenking geen water op het kerkhof, paden waren onvoldoende onderhouden.

Vraag bankjes langs wandelroutes. Zijn er niet, wordt ontwijkend beantwoord, moet je zelf achteraan…. Crowdfunding?

Op de Van Cittersweg wordt te hard gereden.  Op het Schuttershof is bekeurd,  vaak waren overtreders eigen inwoners. Parkeren  op het Schuttershof is effectief, dat versmalt de weg en remt het verkeer, maar geeft ook risico voor voetgangers.

Burgemeester vraagt aandacht voor oud en nieuw of inwoners suggesties hebben en die kenbaar maken aan de heer Dino, die coördineert een werkgroepje om overlast voor volgend jaar te voorkomen.

Waterpark veersemeer.

Ad van de Kieboom en Rob Vermeer

Rutger Schonis wordt de wethouder Waterpark. Vliegveld wordt 22graden gedraaid. Er moet een nieuw luchthavenbesluit  genomen worden. Na de zomer komt hiervoor de provinciale bestemmings-procedure.

Verkeer bouwverkeer , daar wordt nog aan gewerkt.

Langetermijn robuuste oplossing A58 etc. volgens Vermeer duurt dat 15 jaar?

Korte termijn maatregelen aanpassingen Arnemuiden.

Voor winter plan in concept gereed.

Vermeer geeft een aantal maatregelen aan en zegt toe, dat de 5 miljoen aan Arnemuiden wordt voorgelegd en een klankbord groep wordt ingesteld.

Klankbordgroep voor: Korte termijn maatregelen verkeer Arnemuiden.

Aanmelden via Klara Venema.

Rondvraag: Rattenplaag aan de Singel. Friteszaak heeft glazen afscheidingen die irriteren en reflekteren zo, dat je wordt verblind en geen goed overzicht hebt van het andere verkeer rond de zebra centrum Arnemuiden.

Wim Bartels, 12 mei 2022

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring