Zoek
Sluit dit zoekvak.

Informatieavond Integriteit en weerbaarheid van het bestuur!

Gisteren, 17 mei 2022, was er een informatieavond in het Stadskantoor over integriteit en weerbaarheid van het bestuur, speciaal voor nieuwe en zittende raadsleden. 

Samen met Wim Steketee en Jos van den Boom hebben wij hieraan deelgenomen.

Het ging over ondermijning en criminele bedreiging.

Het was heel zinvol om te horen en te weten.

We hebben verschillende dilemma’s besproken ook met andere raadsleden.

Vera Barentsen . 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring