Vragen over de Oleanderhof Arnemuiden

De LPM heeft berichten ontvangen over de verkeerssituatie die door school, ouders en ons al geruime tijd als gevaarlijk wordt ervaren.
De LPM heeft hierover vragen gesteld aan het college van B en W.

Schriftelijke vragen verkeerssituatie Oleanderhof Arnemuiden 4 feb. 2018 (PDF)

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring