Zoek
Sluit dit zoekvak.

Open brief aan B en W m.b.t. Veerse Poort V

De LPM heeft in een open brief vragen gesteld aan het college van B&W m.b.t. de uit voering van de een Motie d.d. 22 jan.2018.

Goed communiceren met inwoners en belanghebbenden bij het begin van een ontwikkeling zal er toe leiden dat er meer begrip voor elkaars situatie ontstaat en er mogelijk minder formele bezwaren zullen worden ingediend. Dit is in het belang van ons allemaal en zal ook aanzienlijk minder kostbaar zijn dan eventuele juridische procedures.

 

Motie Veerse Poort V 22 jan. 2018

Open brief aan college Ben W mbt uitv motie-14-18 Veersepoort V (PDF)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring