Zoek
Sluit dit zoekvak.

Trekdijk – amendement exploitatieopzet

Meerderheid stemde tegen dit amendement van D66 en LPM.

Het amendement gaf de raadsfracties de mogelijkheid om duidelijk stelling te nemen.

Het onderwerp Trekdijk houdt de Raad sinds de aanschaf van het terrein in 2008 met grote regelmaat bezig. Met voorzichtige formuleringen wordt getracht pijnpunten te verdoezelen.

De inwoners van Nieuw – en st. Joosland maar ook van geheel Middelburg kunnen deze stellingname laten meewegen in het kieshokje.

Amendement Trekdijk 22-01-18 (PDF)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring