Zoek
Sluit dit zoekvak.

Politiek debat UCR

University College Roosevelt organiseerde donderdagavond een politiek debat in het Stadhuis te Middelburg. Een debat met weinig harde tegenstellingen. Er werd gedebateerd aan de hand van twee stellingen. 1. De gemeente moet sociale cohesie bevorderen tussen bewoners en studenten. 2. Middelburg moet koploper zijn in duurzaam milieubeleid. Bij geen van beide stellingen werden harde noten gekraakt. Sommigen werden gered door de gong (bel).

 

Onze LPM spreker Jesse Adriaanse wist zich goed te weren. Hij noemde o.a. investeren in duurzaamheid geen kostenpost maar een “diepte” investering.

De LPM is tegen bebouwen van Cleene Hooge. Geen bedrijventerrein op de Trekdijk !!  Onderzoek de werkelijke behoefte en het maatschappelijk belang. De stemwijzer goed lezen en ons verkiezingsprogramma………….

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring