Zoek
Sluit dit zoekvak.

De LPM op de markt in Middelburg

Zaterdag 3 maart geeft de Lokale Partij Middelburg een vervolg aan de campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 21 maart a.s.
We staan met een Pagodetent op de markt van 9.00 tot 17.00 uur. U bent van harte welkom. U kunt in gesprek met aanwezige LPMers. Er is een mogelijkheid uw klachten, wensen of ideeen kenbaar te maken.
We delen flyers, gadgets en mandarijnen uit.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring