Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aanbesteding werkverkeer Orionis

Per 1 maart gaat het werkvervoer van Orionis over naar een nieuwe vervoerder, het nieuwe bedrijf genaamd DAM Domburg met domicilie in Rotterdam gaat dit vervoer rijden.  De fracties van de SP en LPM maken zich zorgen.

Als dit werk nu wordt uitgevoerd voor minder geld door mensen die in de bijstand zitten dan volgen er ontslagen in de reguliere sector, waardoor er weer nieuwe mensen in een uitkeringssituatie belanden. Dit is werkverdringing en kost de gemeenschap uiteindelijk meer geld.

Aanbesteding werkverkeer orionis (PDF)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring