Zoek
Sluit dit zoekvak.

Piet Kraan op 76-jarige leeftijd overleden: hij was er altijd, voor iedereen

1946-2022MIDDELBURG – Piet Kraan, de voormalig fractievoorzitter van de Lokale Partij Middelburg en jarenlang een van de beeldbepalende gezichten in de Middelburgse gemeenteraad, is gisteravond overleden. Hij is 76 jaar geworden.

Lees heel het artikel verder in de PZC

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring