Zoek
Sluit dit zoekvak.

Vasthoudende en vastberaden politicus Piet Kraan (76) overleden

Piet Kraan, de oprichter van de Lokale Partij Middelburg (LPM), is gisteren op 76-jarige leeftijd overleden. Kraan was jarenlang het gezicht van de LPM en haalde in 2018 de meeste zetels binnen voor de partij. Kraan was al enige tijd ziek.

Lees heel het artikel op Omroep Zeeland

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring