Zoek
Sluit dit zoekvak.

Overlijden Piet Kraan

Vandaag dinsdag 2 augustus 2022 is ons het trieste nieuws meegedeeld door de familie dat op maandag 1 augustus 2022 is overleden Piet Kraan, onze Medeoprichter, “oud-Fractievoorzitter”, Ere Lid van de Lokale Partij Middelburg. We gaan in Piet missen een warm persoon en een goed politicus.

Wij wensen familie, vrienden en andere naasten veel sterkte toe de komende tijd.

Het bestuur van de Lokale Partij Middelburg

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring