Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Parkeren en Zebrapad

In raadsvergadering van 28 januari a.s. worden de onderstaande moties ingediend

Parkeren in Dauwendaele /Vromoldsland

Parkeren in Dauwendaele en met name in Vromoldsland is nagenoeg onmogelijk, omdat er veel te weinig parkeerplaatsen beschikbaar zijn ten opzichte van het aantal te parkeren auto’s. Mensen die van het werk komen kunnen vaak geen parkeerplaats vinden in de straat waar ze wonen, maar ook vaak niet in de andere straten.

We verzoeken parkeerplaatsen aan te leggen op plaatsen waar dat nog mogelijk is. De gemeente dient zijn eigen problemen op te lossen en coulance te betrachten met bekeuren.

motie Parkeerplaatsen Vromoldsland

 

Zebrapad op de Bierkaai

De verkeersveiligheid op de kaaien in Middelburg en met name de /bierkaai / Londense kaai den Rotterdamse kaai is ver onder de maat.

Er wordt veel te hard gereden (gem. 38 km /uur). Voetganger krijgen daar nauwelijks de tijd om over te steken. Met name in de zomermaanden met veel voetgangers afkomstig van toeristen vanuit de Loskade, is oversteken nauwelijks mogelijk.

motie LPM over zebrapad Bierkaai

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring