Zoek
Sluit dit zoekvak.

Fietsoversteek koestraat- Afvalcontainers

Verkeersveiligheid  en Afvalcontainers

Verbeteren van de verkeersveiligheid op de Koestraat door middel van ledverlichting in het wegdek.

 

motie CDA-LPM-SP-D66-CU-GL-VVD-Ledverlichting Koestraat

 

Omruilen van afvalcontainers mogelijk maken is een wens van veel inwoners

motie LPM en VVD over omruilen afvalcontainers

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring