Zoek
Sluit dit zoekvak.

Licht aan het eind van de tunnel

2020 is voorbij

Wat een jaar is het geweest. Nu is er licht aan het eind van de tunnel. De vaccinaties zijn begonnen. Geweldig, straks kunnen we allemaal weer winkelen, uit eten, naar het café. Daar moeten we nog wel even op wachten. Lokaal gaan we niet over lockdowns, maar de cijfers zijn ten tijde van schrijven niet direct bemoedigend. En als we dan zover zijn, dan is daar nog de kater. De slachtoffers van Corona, overledenen, zieken, maar ook bedrijven die het ongekend zwaar hebben gehad, de mensen die hun baan zijn verloren. Ook die kater word minder. Daar kunnen we aan bijdragen door ons allen te laten vaccineren. De vaccins zijn ontzettend snel ontwikkeld, een medisch hoogstandje, waardoor 2021 een beter jaar kan worden. Dan schrik ik van sommige reacties en opmerkingen die ik op sociale media lees. Mensen die het geheel niet eens een klein beetje vertrouwen. Ik snap het ergens wel, de vaccins zijn ongekend snel ontwikkeld, goedgekeurd, en uitgerold. Maar, daarnaast ook grondig getest en effectief en veilig bevonden. Twijfelt u of een vaccinatie wel verstandig is? Haal uw informatie dan niet van social media, maar vraag het uw huisarts.

Samen krijgen we corona er wel onder!

Jesse Aarnoutse – Raadslid LPM

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring