Zoek
Sluit dit zoekvak.

Open brief aan Ben W over verkeerssituatie Noordsingel tussen de Parklaan en de Sportlaan

De Parklaan en Noordsingel zijn afgesloten wegens werkzaamheden. Het ingestelde eenrichtingsverkeer wordt door velen genegeerd, wat zeer ongewenste situaties oplevert. Er is zelfs sprake van hufterig gedrag. In de brief wordt het college gewezen op zeer gevaarlijke situaties, als gevolg van o.a. slechte bewegwijzering.

Open brief LPM aan B en W mbt verkeerssituatie Noordsingel (PDF)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring