Zoek
Sluit dit zoekvak.

Motie Veerse Poort

De LPM  heeft op 22 januari 2018 een Motie ingediend.

Ingrijpende situaties, zoals bijvoorbeeld een bestemmingsplan wijziging maken veel emoties los. Bewoners moeten bij uitstek betrokken zijn bij veranderingen in hun wijk / straat / omgeving; Het opstellen van een bestemmingsplan moet bijvoorbeeld niet beginnen aan de tekentafel op het stadskantoor, maar (bijvoorbeeld) in een buurtcentrum met de bewoners.

Motie Veerse Poort 22-01-18 (PDF)

Deze Motie is door de raad aangenomen.
De LPM heeft over de uitvoering van deze motie in een Open Brief vragen gesteld aan het college.

Open brief aan B en W m.b.t. Veerse Poort V (PDF)

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring