Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nieuwjaarsreceptie zaterdag 19 januari

De LPM organiseert op zaterdag 19 januari haar nieuwjaarsreceptie voor leden en belangstellenden.

De receptie wordt gehouden in Eetcafé  “De Zwarte Ruiter op ’t Witte Paard”

Dam 33 in Middelburg van 16.00 tot 18.00 uur.

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring