Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gert-Jan Ridderbos jongste lid LPM

 

Wellicht een onbekend gezicht maar als dat aan mij licht niet voor lang.

Gert-Jan Ridderbos, als het jongste politiek actief van Walcheren, kwam bij de partij toen ik 15 was.

“Ontdekt” door Carla Doorn tijdens het provinciaal Jeugd debat Van het NJR. Toen ik hoorde dat ik mee zou mogen naar Den Haag, en dat ik op bezoek zou mogen komen bij de LPM om eens te kijken hoe het in een echte politiek partij aan toe gaat was ik dol gelukkig.

De eerste keer is zoals ze zeggen iets wat je nooit zal vergeten, ik kwam in een kamer met vooral de bekende grijze koppen van de lokale politiek. echter vergiste ik mij snel want deze mensen stonden open, standvastig en vooral heel gezellig.

Zelf zit ik bij de partij omdat ik het politieke vak wil leren, zelf verandering wil brengen en mogelijk zelf Volksvertegenwoordiger worden. ik ben blij om lid te mogen zijn van de Lokale Partij Middelburg, ik hoop dat zij dat ook zijn met mij want er is werk aan de winkel in Middelburg en wij hebben er zin in

Gert-Jan Ridderbos

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring