Zoek
Sluit dit zoekvak.

Behoud Julianabad in herkansing

Van teleurstelling naar hoop in Arnemuiden

Zwembad Arnemuiden (nog niet) definitief dicht!

Na de behandeling in de commissie Algemeen Bestuur van 15 jan. j.l. is er weer hoop op behoud van het Julianabad.

Geweldig initiatief verdient waardering, burgerparticipatie ook. De gemeenteraad kan zich van zijn beste kant laten zien. Inspanningen (moties) van vooral LPM leiden wellicht tot succes.

Motie ondersteuning Julianabad 18-188-nw

 

 

 

 

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring