Zoek
Sluit dit zoekvak.

Nederlandse Vereniging van Raadsleden

Ons Raadslid Vera Barentsen is raadslid van de week!

Lees dit item en zoek meer informatie als je Raadslid wilt worden of de Raadsleden wilt leren kennen op onderstaande link!

Vera Barentsen | Nederlandse Vereniging voor Raadsleden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring