Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Het woord aan…………………….

Ons Raadslid Vera Barentsen:

Als raadslid van de LPM zijn er verschillende zaken, waar je met heel je persoonlijkheid jezelf in kan zetten. Juist een lokale partij is er voor de Middelburgse inwoners.

Daarom gaan wij binnenkort weer naar de bevolking toe, om te peilen of we wat kunnen betekenen voor hen, door middel van aanwezig te zijn op verschillende zaterdagen op de Markt. Zo leren de mensen ons kennen en wij zijn er voor de inwoners. In deze tijd zijn er verschillende zaken aan de orde zoals de komst van een nieuw AZC. De winkels in de buitenwijken open op zondag, de wateroverlast in de Geere parkeerkelder en niet te vergeten … een toilet in het Molenwaterpark. Allemaal zaken die voor de inwoners van belang zijn. Wij zijn altijd aanspreekbaar of te bereiken voor het Middelburgse publiek, als u iets te vragen heeft of te melden. Wij bespreken dat dan in de fractie en stellen eventueel schriftelijke vragen, of u kunt zelf inspreken in de Commissievergaderingen. Wij zullen dan proberen om aan uw wensen te voldoen.

Vera Barentsen Raadslid LPM

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring