Zoek
Sluit dit zoekvak.

Motie financiering aanleg park Molenwaterpark

De Gemeenteraad Middelburg besluit tot uitvoering van het volledige plan

 

Motie van LPM aangenomen.

Financiering aanleg park Molenwaterpark-

Onderstaande motie werd niet aangenomen.

Terugdraaien bezuinigingsamendement Molenwaterpark

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring