Motie bevordering bijenstand

Beijen zijn heel belangrijk in onze natuur. De LPM vraagt:

De beijenstand te bevorderen door middel van aangepast bermenbeheer e.d.

 

Bevordering van de bijenstand 23-mei-19-57

Bloemrijke bermen en weides

Bloemrijke bermen en weides

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring