Zoek
Sluit dit zoekvak.

Middelburg eerste in Zeeland met Regenboogakkoord: ‘Hard nodig, want ook hier durven jongeren niet hand in hand over straat’

MIDDELBURG – De verkiezingen moeten nog plaatsvinden, maar vijf Middelburgse partijen hebben elkaar op één belangrijk punt al gevonden: veiliger maken van Middelburg voor lhbti’ers. VVD, GL/PvdA, LPM, D66 en SP hebben vrijdag een Regenboogakkoord getekend.

Lees heel het item op: PZC

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring