Zoek
Sluit dit zoekvak.

LPM op de markt succesvol evenement

De Lokale Partij Middelburg was zaterdag 6 oktober present op de markt in Middelburg.

Er werd informatie verstrekt en ingewonnen. Velen kwamen langs met wensen en ook met klachten.

Deze worden beide serieus genomen en zal de LPM zich hiervoor inzetten, wellicht met het indienen van moties in de raad.

Heeft u ook een algemene klacht of wens, kom langs op onze fractievergadering.

U kunt ook uw wensen of klachten melden via info@lokalepartijmiddelburg.nl  via contact op deze website.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring