Zoek
Sluit dit zoekvak.

LPM op de markt in Middelburg

Zaterdag 6 oktober op de Markt

Zeer nuttige ontmoetingen en informatie van kiezers.

Naar aanleiding van een aantal aangebrachte vraagstukken zal de LPM moties voorbereiden.

Neem o.a.

De aanhoudende overlast bij de Albert Heijn, waar het merendeel van de BOA’s dus niets mee kan behalve een collega bellen. Je kunt je enerzijds voorstellen dat dit vreemd overkomt, alsof de BOA ‘niets doet’. Anderzijds ook dat dit niet ten goede komt aan de arbeidsvreugde (en motivatie) van de BOA die deze indruk achterlaat maar eigenlijk niets mag. Het is geen rechtlijnige aanpak.

Zaterdag 6 oktober stond de Lokale Partij Middelburg weer met een Pagodetent op de markt in Middelburg. We hebben daar de kiezers en ook niet kiezers uitleg gegeven over deelname in het college en het werkprogramma 2018-2022, en de keuzes daarin.

We trakteerden op koffie en een gebakje!

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring