Zoek
Sluit dit zoekvak.

Arduin!

Ingezonden artikel PZC

Zie PZC van 26 september 2018 lezers schrijven…

Arduin en haar bestuur

Vandaag ontving ik van Arduin een brief over verbetertrajecten die worden ingezet. De brief werd ondertekend door de directeur een de voorzitter van de Raad van Toezicht. Waarom wordt die toelichting door de top van Arduin NU pas gedaan? Is dat om de stevige beloningen van de Raad van Toezicht achteraf te verantwoorden? Waarom worden ouders en vrijwilligers NU pas op de hoogte gesteld van de ontwikkelingen? Is het toeval dat de omstandigheden in Aagtekerke NU pas in beeld komen, of spelen er op andere locaties nog meer tekortkomingen?

Met veel waardering zie ik soms op welke wijze uw medewerkers met extra inzet de ZORG voor hun cliënten proberen op niveau te houden. Wordt het geen tijd om op de werkvloer de inzet beter te monitoren en onverantwoorde begeleiding als in Aagtekerke te voorkomen?

Kan Arduin vaker voorlichting geven over de verbetertrajecten aan ouders en contactpersonen?

Wim Bartels, Clasinastraat 37, Arnemuiden.

LPM lid

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring