Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lokale Politiek in het Stadskantoor

Lokale Politiek in het Stadskantoor

Dinsdag 28 september was er een avond voor alle inwoners van Middelburg om kennis te maken met de Lokale Politiek in het Stadskantoor. Van alle politieke partijen mocht er 1 persoon aanwezig zijn. De LPM had onze fractievoorzitter ingezet.

De bedoeling was om inwoners meer te betrekken bij de lokale politiek. Er kwamen 18 inwoners. Ze kregen informatie over de gemeenteraad en mochten daarna raadsvoorstellen maken, geholpen door raadsleden  daarna werden deze voorstellen, net als in de gewone raad, behandeld. Het was een goede avond. Moeten we meer doen.

Over ons: Wij de LPM, zijn een Lokale Partij en hebben  geen landelijke  achterban, die ons vanuit den Haag aanstuurt of ons de wet voorschrijft. Wij worden  niet financieel gesteund door Den Haag zoals landelijke partijen. Wij proberen het beste voor de stad te doen en staan inwoners met raad  en daad bij.

Voor de komende verkiezingen van 16 maart 2022 leggen we eerst verantwoording af aan onze inwoners over de afgelopen 4 jaar en presenteren wij daarna ons verkiezingsprogramma. Wij willen dicht bij onze  inwoners staan en samen met hen problemen in onze stad oplossen.

Onze fractievergaderingen zijn openbaar. Iedereen  is welkom voor kennismaking of met wensen of klachten.. Wij bieden  een luisterend oor en zullen altijd proberen om een oplossing te vinden. Graag tot ziens.

Vera Barentsen Raadslid LPM

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring