Zoek
Sluit dit zoekvak.

Barrière op het stationsplein

Barrière op het stationsplein

Sinds de aanpassing van de fietspaden en de uitbreiding van de groenvoorzieningen aan de Kanaalweg
zijn een 32-tal betonelementen geplaatst op de bestaande trottoirbestrating aan de voorzijde van het NS-station. Deze betonelementen zijn 50 cm hoog en 50 cm breed en vormen aaneengeschakeld een voetgangersbarrière met een lengte van 64 meter.

De LPM stelde daarover vragen aan het college

Vragen over het Stationsplein

Beantwoording schriftelijke vragen over betonelementen stationsplein

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring