Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lokale Partij Middelburg wil arbeidsmigranten in woonwijken verbieden

Middelburg moet, net als bijvoorbeeld Steenbergen, huisvestiging van arbeidsmigranten in woonwijken verbieden. Dat vindt de Lokale Partij Middelburg (LPM), de op één na grootste coalitiepartij. Volgens LPM-fractievoorzitter Bram de Buck is dit de enige manier om overlast in woonwijken tegen te gaan.

Lees heel het artikel op Omroep Zeeland

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring