Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aan het woord, Eduard Smit

Op 12 mei trad ik als nieuwe wethouder van de LPM in de voetsporen van Carla Doorn.

Afscheid Carla Doorn, hier met Fractievoorzitter Bram de Buck

Ik wil haar hier extra in het zonnetje zetten.

Het Middelburgse college moest de afgelopen jaren fors bezuinigen. Na de sluiting van Porthos moest de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO) een nieuwe invulling krijgen. Carla werkte mee aan de oprichting van TIM, een nieuwe afdeling. Dankzij Tim krijgen vele kwetsbare inwoners goede zorg, maar tegen lagere kosten.

Middelburg mag Carla dankbaar zijn voor haar grote inzet voor TIM. De toepassing van de WMO via TIM is zeker voor verbetering vatbaar. Er ligt echter een stevige basis en gelukkig is de Gemeente nu financieel sterker. Het college hoopt en verwacht de komende jaren nog beter vorm te geven aan ‘de menselijke maat’.

Eduard Smit

Wethouder LPM

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is lpm-portretten-dec-2021-88-web.jpg
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring