Zoek
Sluit dit zoekvak.

Lokale Partij Middelburg: “Pak fietsoverlast aan en niet de ondernemers”

Niet winkeliers bekeuren die iets doen aan fout geparkeerde fietsen en rijden op plekken waar het niet mag, maar de fietsers op de bon slingeren. Dat vindt de Lokale Partij Middelburg die hierover vragen aan B&W heeft gesteld.

Lees heel het artikel op: WFM96

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring