Zoeken
Sluit dit zoekvak.

LPM vindt aanpak fietsoverlast oneerlijk: ‘Pak foutfietsers aan, niet ondernemers’

MIDDELBURG – Pak ‘foutfietsers’ aan, maar niet de ondernemers die proberen de veiligheid van hun klanten te beschermen door – ook al is dat verboden – spullen op straat te zetten. Die oproep doet de LPM aan het gemeentebestuur van Middelburg.

Lees heel artikel op: PZC

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring