Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ook foutfietser krijgt boete. ‘Maar onduidelijkheid Korte Geere is inderdaad ongewenst’

MIDDELBURG – Foutfietsers krijgen wel degelijk een boete of een waarschuwing in Middelburg. Toch wil verkeerswethouder Eduard Smit een einde aan onduidelijkheid in de Korte Geere. ,,Of het wordt een echt voetgangersgebied, of we heffen het fietsverbod op.”

Lees heel het artikel op: PZC

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring