Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Lokale Partij Middelburg op de Markt

LPM op de Markt 

Zaterdag 27 november as. staat er weer een tent van de LPM op de Markt in Middelburg!

Wilt u met ons van gedachten wisselen over hoe wij als Fractie het de afgelopen, bijna, 4 jaar gedaan hebben of wilt u een onderwerp meegeven voor de “aankomende” 4 jaar die na 16 maart 2022

Veel dank voor uw inbreng

Het was weer of geen weer weer een succes volle dag.  Met veel gesprekken over en weer!!!!!

.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring