Zoek
Sluit dit zoekvak.

Winterstad in Middelburg

Winterstad in Middelburg

De winterstad wordt weer opgebouwd. Een mooie traditie, ondertussen, waarmee Middelburg zichzelf in de winter ook mooi op de kaart kan zetten.
Goed in beeld gebracht via de verschillende kanalen die de binnenstad uitlichten. Het seizoen waar juist dagjesmensen een positieve toevoeging aan de middenstand kunnen geven.
Het is ook elke keer mooier. Nu al staan de eerste hutten, waar heuse dakdekkers aan de gang zijn gegaan, ruime ramen aanwezig zijn, groots opgezet, en daarmee ook geschikt om afstand te houden.
Want, wederom een persconferentie. Wederom beperkingen. De vaccinatiegraad is niet hoog genoeg. Controleren is lastig. Dat is ook eigenlijk best wel logisch. Er is immers een boel maatschappelijke weerstand tegen de QR code.
Eigenlijk wordt de horeca op deze manier ere-boa, en staat deze tussen staat en burger. Ik kan me goed voorstellen dat niet iedereen daarop zit te wachten.
Ik kan me voorstellen dat dit na twee jaar ellende nu niet echt getuigd van medeleven. Maar, daarom kan ik me ook voorstellen dat de centrale controle locaties zoals onze gemeente deze opzet in ieder geval een deel van de pijn wegnemen.
Dan kan er in ieder geval gewerkt, gevierd, en geleefd worden.

Maar, uiteindelijk helpt maar een ding: vaccineren.

Jesse Aarnoutse Raadslid LPM

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring