Zoek
Sluit dit zoekvak.

Duivenstront en volle afvalbakken

Duinvenstront en volle afvalbakken

In de binnenstad is op verschillende plaatsen sprake van overlast van duivenstront. Dit is niet alleen vies maar ook Middelburg onwaardig als Monumentenstad.

Juist onder de monumenten zoals het stadhuis, waar de Roosevelt Academy zijn onderkomen heeft, is het heel erg vies.

Het stallen van fietsen is daar ter plekke niet aan te raden! Het is of schoonhouden, nog beter voorkomen. Zo niet haal dan de fietsbeugels weg.

Regelmatig zijn op zondag nog volle afvalbakken te vinden!

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring