Zoek
Sluit dit zoekvak.

Komst nieuw AZC in Middelburg

Komst nieuw AZC in Middelburg

In theorie zal het qua communicatie allemaal vast wel goed geregeld zijn geweest en technisch zal de Raad wel tijdig geïnformeerd geweest zijn over de plannen van het college voor een nieuw AZC in Middelburg, maar in de praktijk vernamen wij voor de zoveelste keer uw standpunt in deze als eerste uitsluitend via de
pers.

Schriftelijke vragen over nieuw AZC

Beantwoording van bovenstaande vragen.

Beantwoording vragen over AZC Piet Kraan LPM

Naar aanleiding van de beantwoording zijn de onderstaande vervolgvragen gesteld

Schriftelijke vervolgvragen over nieuw AZC

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring