Zoek
Sluit dit zoekvak.

Het woord aan……….

……..Mitchel Lodder Fractie assistent.

Raadscommissies,

De gemeente Middelburg kent drie raadscommissies: ruimte, maatschappelijke zaken en algemeen bestuur. Een commissie wordt gehouden voorafgaand aan de raadsvergadering. Hierin worden onderwerpen besproken om zo besluiten die genomen moeten worden tijdens een raadsvergadering voor te bereiden.

De gemeente Middelburg biedt inwoners de gelegenheid om tijdens een commissie in te spreken. Dit kan over een onderwerp gaan wat op de agenda staat maar dit hoeft niet. Op de website van de gemeente Middelburg staan de spelregels om te kunnen inspelen.

Tijdens de commissie maatschappelijke zaken van 29 maart kwam een initiatiefnemer van Ruilwinkel Walcheren inspreken over hun ideeën en plannen. Na het inspreken was er gelegenheid om vragen te stellen aan zowel de inspreker als de wethouder. 

Mitchel Lodder Fractie assistent LPM
Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring