Zoek
Sluit dit zoekvak.

Gemeenteraad en Corona

Betrokkenheid bij CORONA maatregelen

In raadsvergadering van 16 april j.l. heeft de LPM onderstaande motie ingediend

Motie betrokkenheid raad bij maatregelen Corona-160420

 

Toelichting: In een open brief hebben wij maandag 14 april (zie PDF onderaan) aandacht gevraagd voor de ontbrekende rol van de Gemeenteraad bij het nemen van beslissingen die ingrijpend zijn voor onze inwoners. Deze motie kijkt naar de mogelijkheden die we zoeken om met elkaar de gevolgen aan te pakken van de maatregelen waarvoor wij geen verantwoordelijkheid dragen.

 

Open brief aan VRZ-Gem-BenW

 

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring