Zoek
Sluit dit zoekvak.

DE WERELD NA CORONA

Het woord aan raadslid Ed de Graaf

Binnen korte tijd zijn wij in een geheel andere wereld beland, zowel in sociale als in economische zin. Het virus beheerst ons dagelijks denken en doen.

Premier Rutte waarschuwt dat het terugkeren naar de wereld van vóór de crisis een illusie is. Opiniemakers geven er een eigen draai aan: beschouw de huidige crisis als een kans, een nieuw begin. Een toekomstige samenleving waarin we minder belang hechten aan bezit, een wereld zonder de excessieve gevolgen van de marktwerking. De crisis zal veranderingen versnellen en mensen zullen in toenemende mate vinden dat het anders moet. Meer verantwoordelijkheid nemen. Een andere levensstijl. Kortom: De crisis als aanjager. Of vervallen we straks weer in ons oude patroon?

Besturen is vooruitzien. Ook gemeente Middelburg zal zich moeten heruitvinden. Werken aan rehabilitatie van verzorgenden, onderwijzers, handhavers, zzp’ers. Prioriteiten stellen op het gebied van volksgezondheid, milieu, energietransitie, veiligheid, voedselzekerheid.

Hoe wapenen we ons tegen een eventuele volgende crisis? Welke politieke en maatschappelijke keuzes gaan daarmee gepaard? Waar zetten we op in? Hoe betrekken we daarbij onze inwoners en ondernemers? Van daadkracht naar draagvlak naar algehele consensus. Transitie in het kwadraat. Laat ons uw mening weten.

Wij wensen u en uw dierbaren veel sterkte, gezondheid en wijsheid toe de komende periode.

Ed de Graaf, raadslid
Lokale Partij Middelburg
eddegraaf@zeelandnet.nl

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring