Zoek
Sluit dit zoekvak.

De Lokale Partij Middelburg op de Markt

LPM zaterdag 21 december op de markt

De Lokale Partij Middelburg staat weer op de markt in Middelburg om aan de kiezers en bewoners verantwoording af te leggen over keuzes die in de afgelopen periode zijn gemaakt.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring