Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bouwen Bouwen en nog eens Bouwen!

Bouwen Bouwen en nog eens Bouwen

Het is hoog nodig in Middelburg het tempo van bouwen te verhogen.

De woonvisie 2016-2020 zo spoedig mogelijk actualiseren.

Een uitvoeringsplan op stellen voor de periode 2021-2025 met concrete doelstellingen en indicatoren.

Controle via een WONINGBOUWMONITOR door de gemeenteraad!

De in samenwerking ingediende Motie:

Motie CDA-LPM-SP Woningbouwmonitor

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring