Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Aanpassing dienstregeling servicebus

De Lokale Partij Middelburg verzoekt het college zo snel mogelijk de dienstregeling van de servicebus aan te passen, waarbij minimaal de woonservicezones in De Griffioen worden opgenomen. Bij het aanpassen van de dienstregeling de mogelijkheid te benutten ook andere locaties daarin mee te nemen.

 

Motie dienstregeling servicebus 16-april 18

 

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring