Zoek
Sluit dit zoekvak.

Structurele keuzes inzake zwembad Arnemuiden en Boa’s

De Lokale Partij Middelburg vraag het college een financieel herstelplan op te stellen dat kan dienen als basis voor integrale afwegingen tijdens de formatie van een nieuw college.

De optie t.a.v het al dan niet openhouden van het zwembad te Arnemuiden daarbij in structurele zin te betrekken.  De optie t.a.v. al dan niet meer Boa’s daarbij in structurele zin te betrekken.

De motie van de LPM is in de raad van 5 maart aangenomen.

Motie LPM financieel herstelplan 5 maart 2018

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring