Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verkeerssituatie Rotterdamse en Rouaanse kaai

De verkeerssituatie Rouaanse en Rotterdamse kaai is de afgelopen tijd herhaaldelijk gewijzigd. Bij de laatste aanpassing zijn de fietspaden op het laatste stuk Rotterdamse kaai/Punt  komen te vervallen. Ook de verkeersregels ter plaatse zijn gewijzigd. Deze aanpassingen hebben er niet toe  geleid dat het snelverkeer vaart vermindert, komende vanaf en gaande naar de Punt.  De huidige verkeerssituatie, en vooral de ter plaatse vigerende verkeersregels, leidt tot verwarring, opstoppingen en onveilige situaties, met name voor fietsers.

Motie 18-65-Verkeerssituatie Rouaansekaai 16-apr-18

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring