Zoek
Sluit dit zoekvak.

Aan het woord…………..Raadslid Jesse Aarnoutse

De nieuwe skatebaan gaat zaterdag open.

In de PZC lezen wij dat de nieuwe skatebaan ‘de mooiste van Nederland’ is. Dat doet ons goed. Na jarenlang juridisch getouwtrek, dan nu eindelijk voor alle partijen een mooie oplossing. Naast een mooie en bijzonder complete skatebaan, kunnen we ook terugkijken op een positief participatieproject. Voor zowel skatebaan als participatie heeft de LPM zich als voorvechter opgeworpen, en we kijken dan ook met tevredenheid naar het resultaat. Bij dit project hebben jongeren zich expliciet bij het proces betrokken. Dat is logisch, het gaat hen immers direct aan. Maar een skatebaan is lang niet het enige wat jongeren direct aangaat.

Politiek gaat niet alleen over nu, maar ook vooral over toekomst. En die toekomst gaat jongeren misschien nog wel meer aan dan alle andere inwoners. De LPM ziet jongeren graag op alle vlakken betrokken. Daarom ook een oproep: Voel jij je als jongere betrokken? Neem contact met ons op, en kom eens naar onze fractievergadering. Wie weet ben jij wel ons volgende raadslid. Tot snel!

Jesse Aarnoutse

Raadslid LPM

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring