Zoek
Sluit dit zoekvak.

Verslag Wijkontmoetingsavond Mortiere 28 mei 2024

Verslag gemaakt door onze Fractieassistent Carla Doorn

Verslag Wijkontmoetingsavond Mortiere d.d 28 mei 2024 in de Kledingbank

Er is gekozen voor een nieuwe opzet. Geen klassieke wijk/dorpstafel maar een wijkontmoetingsavond.

Er was geen agenda met onderwerpen maar er stonden allemaal tafels klaar (met wat lekkers en koffie) waar de aanwezigen met elkaar in gesprek konden. Ook waren er aparte tafels waar aanwezigen vragen konden stellen aan de wijkagent, medewerkers van Visita en Middelburg ontmoet en een BOA.

De opkomst was redelijk. Ook aanwezig, naast de wijkagent (van Middelburg-Zuid) en medewerkers van Visita en Middelburg ontmoet, waren de waarnemend burgemeester Marcel Fränzel, wijkwethouder Jeroen Louws en wijkmanager Mourijn op ‘t Hof.  Zij schoven aan bij de diverse tafels om met de inwoners in gesprek te gaan.

De sfeer was gezellig. Tussen 20.30 en 21.00 gingen de meesten weer richting huis.

Fractieassistent LPM

Carla Doorn

Facebook
Twitter
LinkedIn

Vera Barentsen

Raadslid LPM | Nummer 4

Mijn naam is Vera Barentsen – Heijgelaar. Nummer 4 op de verkiezingslijst van de LPM. Ik ben getrouwd. Geboren en getogen Middelburgse. Al sinds 2010 zit ik in de politiek, maar sinds 8 jaar bij de Lokale Partij Middelburg. Eerst als fractieassistente en de laatste 4 jaar als raadslid. Bij deze Partij voel ik mij thuis. De komende 4 jaar wil ik mij graag weer inzetten om van Middelburg een gastvrije, veilige en gezellige stad te maken en te houden.

Deze website maakt gebruik van cookies voor een optimale gebruikservaring